Asics Gel-Provost MT


De Asics Gel Provost MT is dé korfbalschoen voor het nieuwe seizoen en is nu te verkrijgen bij OnlyKorfbal.nl voor slechts € 99,95.
Het voordeel van de Asics Gel-Provost MT is bijvoorbeeld de nieuwe zool. De Solyte Polymer Cleat Plate zorgt er voor dat u, zowel op kunstgras als op gewoon gras, een zeer goede grip hebt door de grove noppen onder de schoen. Daarnaast zorgt het verhoogde model voor extra stabiliteit, dat ervoor zorgt dat de kans op blessures aan het enkelgewricht aanzienlijk wordt verkleind.
De schokabsorberende Gel kussens van de Gel-Provost MT zorgen voor een absorberende demping na de landing in zowel de achter- als voorvoet. Bovendien vangen ze de belastingskrachten op, die uw lichaam tijdens het korfballen ondergaat.

Indien u de Asics Gel-Provost MT nu bestelt, betaalt u geen verzendkosten en krijgt u € 15 korting op de normale winkelprijs van €114,95. Voor slechts € 99,95 heeft u deze top-korfbalschoen deze week al in huis. Heeft u de schoen per ongeluk in de verkeerde maat besteld? Geen probleem! Net als ieder ander product kunt u ook de Asics Gel-Provost MT binnen 7 dagen ongebruikt retour sturen.

De Asics Gel-Provost MT is verkrijgbaar in zowel een heren- als damesmodel.
Wanneer u nu uw paar Asics Gel-Provost MT bestelt, profiteert u van € 15 korting en betaalt u geen verzendkosten!

Bestel hier de Asics Gel-Provost MT voor heren. Bestel hier de Asics Gel-Provost MT voor dames.

Asics Gel Provost MT dames

Terug