Asics Gel Provost MT – De populairste kunstgras korfbalschoen

De Asics Gel Provost MT is de populairste kunstgras korfbalschoen van de afgelopen jaren. Dit topmodel van Asics werd door de meeste korfballers gedragen. Dit komt voornamelijk door de geweldige grip en stabiliteit van dit model, wat een vereiste is om optimale prestaties neer te zetten. Of je nu voor je plezier korfbalt of op topniveau actief bent, een goede schoen is hiervoor essentieel. Mede-gezien de betaalbare prijs van dit model is deze kunstgras korfbalschoen zo populair geworden.

Behalve presteren is het van belang dat je veilig en blessurevrij kunt korfballen. Daarom zijn de korfbalschoenen in de collectie van OnlyKorfbal.nl speciaal ontwikkeld voor korfbal. Deze zijn afgestemd op de speciale bewegingen en looppatronen van korfballers.In onze korfbalshop vind je, naast de Asics Gel Provost MT, voor iedere korfballer overige essentiële producten waaronder braces en korfbalkleding.

Wanneer u de Asics Gel Provost MT in onze korfbalshop bestelt, betaalt u geen verzendkosten (v.a. € 60) en kunt u deze binnen 7 dagen ruilen.