Over Onlykorfbal.nl

Onlykorfbal.nl is een initiatief van Manfred Hofstede, een bekende naam in de korfbalwereld en al vanaf 1987 actief binnen de sportvakhandel.

Zijn wieg stond als het ware op het korfbalveld, als telg van een echte korfbalfamilie. Als speler van NKC’51 maakte hij de opmars van de club mee, die uiteindelijk leidde naar de hoofdklasse.
KORFBAL-BEKERFINALE-DOS'46 vs PKCNa zijn actieve korfbalcarrière ging hij als trainer-coach aan de slag bij de volgende korfbalverenigingen:
– Dos-Wk (Enschede)
– Vada (Wageningen)
– Blauw Wit (Heerenveen)
– Dos’46 (Nijeveen)
– Amicitia (Vriezenveen)
– Rigtersbleek (Enschede)
Zijn meest in het oog springende succes was het topseizoen bij Dos’46. Daar haalde hij met zijn team de “triple” binnen : Europees kampioen in Antwerpen, Nederlands kampioen zaal in Ahoy en Nederlands kampioen veld te Rotterdam.

De webwinkel Onlykorfbal.nl is een mooie aanvulling op zijn reeds bestaande winkel Sport-Inn Goor , dé sportspeciaalzaak voor Goor en omstreken. Manfred spreekt de taal van de korfballers, weet wat ze willen en hij staat uiteraard open voor nieuwe ideeën en suggesties. Juist daarom kan hij zo inspelen op de behoeftes van korfballend Nederland.