De levertijd is afhankelijk van de door u gekozen artikelen. Het grootste gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar, en deze artikelen zullen binnen twee werkdagen worden geleverd. Echter, wegens de grote variatie in maten en kleuren kunnen wij niet alles op voorraad houden. Dit geldt met name voor de kledingcollectie, de levertijd van deze producten bedraagt dan tussen de drie en vijf werkdagen.

Indien je absoluut zeker wilt weten hoe snel een artikel geleverd kan worden, neem dan even contact met ons op.

Bij bestellingen in Nederland tot € 60,00 zijn de verzendkosten € 6,75. Bij bestellingen in Nederland boven de € 60,00 is de verzending gratis.
Onze partner bij het verzenden van de bestelling is PostNL. Uw pakket kunt u volgen via uw Track&Trace code. Deze persoonlijke code ontvangt u van ons, als uw bestelling wordt verzonden.

Het kan gebeuren dat uw bestelling door een fout niet wordt afgeleverd. Mocht dat het geval zijn, neem dan contact op met ons. Dan kunnen wij kijken waar er een fout is opgetreden tijdens het verzendproces en gaan we op zoek naar een gewenste oplossing.
Mocht het artikel dat u besteld heeft later geleverd worden, dan houden we u daarvan via e-mail op de hoogte.