Asics Volley Elite FF MT dames

Aanbieding!
Artikelnummer: B750N-400 Categorieën: ,

Asics Volley Elite FF MT dames

 159,95  139,95

Het top-model, de Asics Gel-Volley Elite FF MT is vernieuwd. Het grootste verschil met haar voorganger is het gebruik van Flyte Foam materiaal in de middenzool. Het Flyte Foam materiaal geeft nog meer demping dan je al van Asics gewend bent. Mede daardoor is de schoen ook nog lichter geworden dan deze al was.

Wissen

Asics Gel-Volley Elite FF is het paradepaardje van Asics onder de indoorschoenen. De halfhoge uitvoering geeft je extra steun om de enkels
De vernieuwde uitvoering is nog lichter geworden door het gebruik van Flyte Foam in de middenzool. Deze geeft je nog betere demping en stabiliteit dan je al van Asics gewend was.
Deze fris gekleurde korfbalschoen beschikt over het PHF-systeem. Dankzij drie lagen memory foam aan de binnenkant ontstaat een gepersonaliseerde pasvorm.
De buitenzool bezit een Trusstic. Dit genereert nog meer sprongkracht, doordat de afzet van het hielcontact tot de afzet versneld wordt. De Trusstic is een plastic brug met een ruimte erachter, onder het booggedeelte van de korfbalschoen. Deze geeft de schoen extra sterkte en stabiliteit.
De Gel demping achter en voorin de Asics Volley Elite FF MT zorgt dat het lichaam minder energie hoeft te leveren bij het stabiliseren van de voet. De gel kussens absorberen de kracht op de spieren die ontstaan tijdens de landing, waardoor de kans op blessures wordt verminderd. Deze wordt bovendien aangevuld met de SpEVA materiaal in de tussenzool, daarmee keert de tussenzool sneller terug in zijn oorspronkelijke vorm. Daardoor kan je sneller en gemakkelijker je voet afwikkelen, waardoor het korfballen gemakkelijker gaat en je sneller kan bewegen.
De Asics Gel-Volley Elite FF MT heeft California Slip Lasting die zorgt dat slippen in de schoen wordt voorkomen. Doordat de schoen nog steviger zit ben je nog flexibeler in het korfbalveld.
Perfecte houvast op droge en natte vloeren dankzij de non marking NC Rubber zool. Door het plaatsen van AHAR+ materiaal op de veelgebruikte plaatsen van de buitenzool vermindert de slijtage behoorlijk.
De Propulsion Plate in de voorvoet biedt garantie voor een efficiënte en betere afzet.
De uitneembare binnenzool heeft extra demping, en zorgt er voor dat uw voeten zich comfortabel voelen in de korfbalschoenen. Mocht je een eigen zool hebben, dan is deze dus gemakkelijk te gebruiken.

0.0

GEMIDDELD

0% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf de eerste review voor “Asics Volley Elite FF MT dames”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…