Mikasa K4-IKF Korfbal

Mikasa K4-IKF Korfbal

(2 klantbeoordelingen)

49,95  44,95

De Korfbal Mikasa K4-IKF is een door de KNKV en IKF goedgekeurde wedstrijdbal.

De korfbal wordt gebruikt tijdens het EK en WK en is ook de officiële wedstrijdbal in de Nederlandse Korfbal Leauge.

De korfbal is gemaakt van kunstleer en de dimple huid zorgt voor een uitstekende grip.

Door de hoge kwaliteit en de kleurensamenstelling is de Mikasa K4-IKF de populairste korfbal van dit moment.

De bal is niet goed bestand tegen vocht, waardoor het niet verstandig is om de bal buiten te gebruiken tijdens slechte weersomstandigheden.

Mocht je voor jouw vereniging een groter aantal nodig zijn, neem dan contact met ons op voor een grotere korting.

Specificaties:

• – Gewicht: 370 – 390 gr
  • – Maat 4
  • – Omtrek: 64 – 66 cm
  • – Kleuren: Blauw – Geel
3.4

GEMIDDELD

200% Complete
100% Complete
150% Complete
50% Complete

2 reviews for Mikasa K4-IKF Korfbal