Mizuno Franchise 9 Mid

Mizuno Franchise 9 Mid

(8 klantbeoordelingen)

99,95  84,95

Mizuno blijft investeren in haar korfbalschoenen. De vorige collectie was al een groot succes, maar ze blijven door-ontwikkelen. Vandaar dat Mizuno nu met een opvolger komt, de Mizuni Franchise Mid 9 in drie kleuren. Het is een uiterst lichte dynamische schoen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De grootste verandering zit hem in het vernieuwde bovenwerk. Deze is nu nog lichter en zorgt voor meer comfort en duurzaamheid. De noppenstructuur biedt een uitstekende grip.

Hou er met bestellen rekening mee dat dit model een halve maat kleiner uit valt.. Wij adviseren dan ook om een halve maat groter te nemen !

Wissen
  • Het flitsende bovenwerk bestaat uit een vernieuwd dynamisch lichtgewicht slijtvast kunststof materiaal.
  • De 9-spike buitenzool zorgt voor een uitstekende grip en comfort op de korfbalvelden.
  • De tussenzool biedt een extra demping en daardoor nog betere stabiliteit.
  • De rubberen noppen zorgen voor een prima demping en zijn geschikt voor zowel kuntgras als natuurgras.
  • Door de gevoerde tong en het gebruik van “heel toe cushioning” in de hak biedt deze korfbalschoen een prima pasvorm.
  • Door het gebruik van de Mizuno Wave Technologie in de tussenzool biedt de schoen extra comfort.
4.1

GEMIDDELD

125% Complete
25% Complete
0% Complete
25% Complete

8 reviews for Mizuno Franchise 9 Mid

1. Avatar

Rob Verra

Na telefoontje, goed advies gekregen over de schoen.
    Super snelle levering!!
    Nu weer lekker korfballen!

2. Avatar

vlietjes31

Goede schoenen. Snelle service. Alleen jammer dat er op de site staat geen verzendkosten boven de €70,- maar worden wel berekend. Na telefoontje belofte dat het terug gestort wordt echter nog niets ontvangen. Is geen groot bedrag maar gaat om principe, vind ik toch een beetje jammer.

3. Avatar

Imke

Ik ben erg blij met deze korfbalschoenen! Ik was erg toe aan nieuwe en betere dan dit krijg je niet, bedankt!

4. Avatar

Sara van Halderen

Ik heb vrij smalle voeten en ze zijn eigenlijk net ietsje te breed, maar met een zooltje erin perfect gelukkig! Fijne schoen 🙂

5. Avatar

Wilco

Mijn zoon is er erg tevreden over.
    Wederom dezelfde schoenen gekocht.
    Levering en service zoals altijd zeer goed.

6. Avatar

M.C.

Prima schoen, ook voor dames. Zit comfortabel en speelt fantastisch!

7. Avatar

Wilco van den Bos

Goede schoen mijn zoon wil elke dezelfde nieuwe alleen elke grotere maat.
    Service was echt fantastisch, had de verkeerde maat besteld.
    Even gebeld en de goede maat volgende dag in huis en uiteraard de andere terug gestuurd.
    Geen extra kosten en zeer vriendelijk geholpen.
    Bedankt
    Gr Wilco

8. Avatar

Caroline

Mooie schoen, zit ook lekker tot je ze gebruikt bij het sporten. De zool is wat dun, waardoor je de noppen onder op je voeten voelt. Niet perse een probleem, alleen bij wedstrijden gaat dit pijn doen. Ook bij mensen met wat brede voeten gaat het snel pijn doen aan de buitenkant van je voeten, zelfs nog uren na de wedstrijd. Ik ga nu ff zooltjes kopen en hopen dat ik ze (na een week) beter kan gaan inlopen, hopelijk werkt dat.
    Al met al kan ik de komende maanden wel door op deze schoenen, in andere korfbalschoenen krijg ik nl ook altijd pijn. Toch zou ik de volgende keer voor de Asics gaan, omdat je daar bij niet de noppen voelt door de zool heen en met brede voeten extra pijn hebt.

Add a review

Andere suggesties…