Mizuno Wave Lightning Z6 Dames

Aanbieding!
Artikelnummer: V1GC2000-10 Categorieën: , ,

Mizuno Wave Lightning Z6 Dames

 119,95

Speel ook, net als de spelers van het Nederlands korfbalteam op Mizuno schoenen. De Mizuno Wave Lightning Z6 is de vernieuwde en verbeterde opvolger van de populaire Mizuno Wave Lightning Z5.
De Wave plaat is doorgetrokken wat zorgt voor meer stabiliteit en demping. Bovendien is de buitenzool onder de voorvoet iets verbreed, wat een nog betere stabiliteit tot gevolg heeft. Daarnaast is er nu gebruik gemaakt van knitted mesh in het bovenmateriaal. Daardoor heeft deze topschoen een nog betere pasvorm om je voet.

De nieuwe Mizuno Wave Lightning Z6 heeft een nieuw bovenwerk met een nog sportievere look. Deze lichtgewicht high-performance schoen is technisch ongeëvenaard. Het biedt ‘s werelds beste spelers de ultieme performance op het korfbalveld. De dynamische demping, het 360 graden naadloze ontwerp, combineert de perfecte pasvorm met een gebalanceerd en stabiel gevoel. Het DynamotionFit bovenwerk en de D-Flex Groove biedt een hoge mate van acceleratie in de zaal. Faster than lightning.  

Wissen

De vernieuwde Mizuno Wave Lightning Z6 is een lichtgewicht korfbalschoen, die opnieuw verbeterd is. De grootste verandering zit in de zool. De wave plaat is stabieler geworden in het midden. En de buitenzool onder de voorvoet is iets breder geworden. Dit zorgt voor een nog betere stabiliteit.
Het nieuwe naadloze DynamotionFit bovenwerk  van deze indoorschoen is super licht, en heeft bovendien een perfecte pasvorm.
Deze top korfbalschoen zorgt voor uiterst comfortabele demping door de SR Touch Insert. Hierdoor worden schokken omgezet in een voorwaartse beweging,
De POWCE tussenzool draagt bij aan het lichte gewicht van de schoen, en zorgt voor uitstekende demping. Dura Shield biedt neusprotectie voor een verbeterde levensduur en minder slijtage.
De belasting op het lichaam wordt verminderd, doordat de Parallel Wave plaat er voor zorgt dat de krachten over de volledige zoolplaat worden verdeeld.
De Mizuno Wave Lightning Z6 is een flexibele korfbalschoen, die dankzij D-Flex Groove aan de onderkant zorgt voor gewichtsbesparing en tegelijkertijd voor ultra-flexibele en snelle draaibewegingen. In zowel voor- als zijwaartse richting.

 

0.0

GEMIDDELD

0% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf de eerste review voor “Mizuno Wave Lightning Z6 Dames”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…