Mizuno Wave Voltage Mid

Aanbieding!
Artikelnummer: V1GA1965-37 Categorieën: , ,

Mizuno Wave Voltage Mid

 119,95  49,95

De Mizuno Wave Voltage Mid is een nieuwe halfhoge korfbalschoen binnen de grote Mizuno korfbal-collectie. In feite is het de opvolger van de populaire Mizuno Wave Bolt.

De nieuwe Mizuno Wave Voltage Mid heeft een nieuw rijker bovenwerk. Deze lichtgewicht optisch prachtige korfbalschoen is comfortabel en stelt je in staat om snel te reageren in het korfbalveld. Uitstekende schokdemping helpt je bij de meest intense zijwaartse bewegingen. De Wave technologie in de zool zorgt voor voldoende stabiliteit en een lichtgewicht gevoel.

Wissen

De Mizuno Wave Voltage Mid is een nieuw model halfhoge korfbalschoen.

Het vernieuwde rijke stevige bovenwerk zorgt voor een uitstekende pasvorm.
De belasting op het lichaam wordt verminderd, doordat de Wave plaat er voor zorgt dat de krachten over de volledige zoolplaat worden verdeeld. Dit zorgt voor verbeterde demping en souplesse.
De Mizuno Wave Voltage Mid is een flexibele korfbalschoen, die dankzij D-Flex Groove aan de onderkant zorgt voor gewichtsbesparing en tegelijkertijd voor ultra-flexibele en snelle draaibewegingen. In zowel voor- als zijwaartse richting. Precies wat wij, korfballers, nodig hebben.

0.0

GEMIDDELD

0% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete
0% Complete

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf de eerste review voor “Mizuno Wave Voltage Mid”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…